Sunday, 9 September 2012

Krim Dr.Sneez Amat sesuai untuk kanak-kanak..

Formulasi utama yang terkandung di dalam krim ini amat mudah di dapati dan selamat kerana ianya sememangnya datang dari sumber alam semulajadi.

Bahan-bahan yang terkandung:
Curcumin longa domestica atau lebih dikenali sebagai kunyit domestik bukan ekstract. Rempah ini kaya dengan sifat antiseptic dan mempunyai sifat anti bakteria semuajadi. Dari dahulu lagi kunyit digunakan oleh masyarakat kita untuk mengurangkan masalah hidung berair dan selsema.
Nigella Sativa atau lebih dikenali sebagai habatus sauda atau biji hitam (blackseed). Untuk umat Islam mungkin telah mengetahui banyak kelebihan habatus sauda ini dan kandungan nutrisi yang tinggi amat baik untuk tubuh badan manusia.
Foeniculum vulgare-jintan (fennel). Jintan manis secara tradisi boleh melegakan kahak.
Coffea Arabica iaitu serbok kopi yang kaya dengan antioksida
Aqoues cream sebagai medium krim.

Testimoni Penggunaan DrSneez pada kanak-kanak
"Alhamdulilah anak saya bertambah baik selepas menggunakan drsneez... kalau tak tiap2 bulan mesti ke klinik ambil nebulizer kerana asthma...puncanya dari alahan dan selsema tapi selepas menggunakan drsneez gejala selsema dah jarang berlaku dan astma pun pun macam tak kena.walaubagaimanapun mesti ambil berat lagi.... sungguh jimat dan senang digunakan serta selamat dan tidak memberikan apa2 effect (kalau ubat-effect mengantuk) tapi drsneez cepat berkesan kerana kesan resapan. apa2 pun terima kasih drsneez"


Untuk Testimoni dari pengguna Dr.Sneez sila layari ALBUM TESTIMONI PENGGUNA DRSNEEZ.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Popular Posts

Popular Posts