Thursday, 11 December 2014

KLOROKCANDY

SEBOTOL 60 BIJI
 RM140

Utk Order:
SMS/Whatsap "KLOROK"
ke 014-3388017

Apa tu KLOROKCANDY?
- Gula2 boleh kemam, gigit, kunyah mcm2 perasa ada dlm 1 botol tu. Ada 3 perasa je.. hehe. Grape, strawberry dan Apple. Semua sedap2. 60 biji sebotol.
  
KLOROKCANDY!
Kenapa kita bg nama KLOROK?
Semestinya sehebat nama..
Sental abes..
Memang putih melepak!

Sebotol 60 biji
Ada 3 perasa candy yg besssttt..
Strawberry, grape dan Apple..

Kunyah 2 ke 3 biji sehari ikut keperluan.. maksimum 5 biji.. sehari.

Dalam kotak kita sediakan carta tone warna mcm ni tau. Nanti tick lah before makan KLOROKCANDY. Boleh bandingkan after seminggu. Mesti dh berubah tone warna. 


 
Nama pun klorok mesti fungsi utamanya memutihkan...
Selain tu byk lagi kebaikan bg sesapa yg amalkan klorokcandy ni..
Antaranya..
Kulit lembap
Kulit tak berminyak
Kulit kusam warna tak sekata akan jd berseri2 ye..
Jerawat batu.. jerawat pasir.. jerawat nanah dan seangkatan dgn nya akan lari meninggalkan kulit selepas berklorokcandy..
Banyak lah kebaikannya lagi..
Berminat boleh dptkan segera dari saya..
Pos terus kepada anda hari ni..

Utk Order:
SMS/Whatsap "KLOROK"
ke 014-3388017


 @sitisarahraissuddin
Korang semua!!!! I dah try product terbaru yg paling gempak #klorokcandy ...
memang nampak kesan kulit I jadi cerah n gebu !!!
#klorokcandy ni die bersihkan kulit kita dari dalam tau! kesannya memang terbaik ...
so kepada korang semua boleh try #KLOROKCANDY 


SEBOTOL 60 BIJI
 RM140

Utk Order:
SMS/Whatsap "KLOROK"
ke 014-3388017


Siapa yang boleh amalkan KLOROKCANDY?
----------------------------------------------------------
>>Baby 2 tahun ke bawah tidak digalakkan mengambil KLOROKCANDY. Bonus bagi Ibu menyusu yg mengamalkan KC, khasiat dapat kepada baby melalui susu badan.
>>Separuh tablet bagi kanak2 antara umur 2 thn - 5 thn 1 tablet bagi kanak2 6 thn - 12 thn 2 tablet bagi remaja 13 thn - 18 thn.
>>2 @ 5 tablet maksimum bagi dewasa 18 thn ke atas. Ibu mengandung boleh amalkan setelah kandungan 5 bulan / 2nd trimester.
>>Ibu menyusu boleh amalkan seawal dalam pantang. (Selepas baby tiada jaundis/kuning)
  

 Kandungan dalam KLOROKCANDY yang diluluskan KKM

- Astaxanthin
- Argan extract
- Acai Berry extract
- Apple Stem Cell
- L-glutathione
- Vitamin A
- Vitamin C
- Vitamin E
- Pearl Powder
- Red Snapper Collagen(500mg)
- Maltose Jelly
- Dextrose Anhydrous
- Lutein


FEEDBACK DAH BANYAK KAMI TERIMA!!!!
JOM TENGOK~

SEBOTOL 60 BIJI
 RM140

Utk Order:
SMS/Whatsap "KLOROK"
ke 014-3388017



SEBOTOL 60 BIJI
 RM140

Utk Order:
SMS/Whatsap "KLOROK"
ke 014-3388017



SEBOTOL 60 BIJI
 RM140

Utk Order:
SMS/Whatsap "KLOROK"
ke 014-3388017



SEBOTOL 60 BIJI
 RM140

Utk Order:
SMS/Whatsap "KLOROK"
ke 014-3388017



SEBOTOL 60 BIJI
 RM140

Utk Order:
SMS/Whatsap "KLOROK"
ke 014-3388017



SEBOTOL 60 BIJI
 RM140

Utk Order:
SMS/Whatsap "KLOROK"
ke 014-3388017



SEBOTOL 60 BIJI
 RM140

Utk Order:
SMS/Whatsap "KLOROK"
ke 014-3388017




SEBOTOL 60 BIJI
 RM140

Utk Order:
SMS/Whatsap "KLOROK"
ke 014-3388017




SEBOTOL 60 BIJI
 RM140

Utk Order:
SMS/Whatsap "KLOROK"
ke 014-3388017



SEBOTOL 60 BIJI
 RM140

Utk Order:
SMS/Whatsap "KLOROK"
ke 014-3388017




 

Friday, 21 November 2014

BERJAYA HAMIL LEPAS AMALKAN GAIA DOUBLESTEMCELL

KAMI ADA BANYAK TESTIMONI PENGGUNA ‪#GAIADOUBLESTEMCELL‬ YANG BERJAYA HAMIL. MARI KAMI KONGSI BERSAMA ANDA YANG MENGHADAPI MASALAH KESUBURAN DAN INGIN HAMIL

Kandungan herba dan Pemakanan Sunnah yang terdapat di dalam GAIA Double Stem Cell Drink seperti Habatussauda, Kurma dan Madu sangat membantu untuk mempertingkatkan KESUBURAN di samping dapat memulihkan masalah haid yang tidak teratur antara penyebab kepada ketidakhamilan

Peluang yg tinggi untuk hamil juga berdasarkan kepada Sistem kitaran Haid yg normal dan lancar

Bagi wanita yang inginkan hamil, ia nya sangat digalakkan untuk mengamalkan GAIA Double Stem Cell Drink secara konsisten namun TIDAK DIGALAKKAN kepada wanita yang sedang mengandung kerana kandungan herba didalamnya agak panas dan untuk mengelakkan ketidakselesaan kepada kandungan

Walau bagaimanapun, penggunaan produk berasaskan Habbatussauda adalah digalakkan bagi ibu selepas bersalin kerana cirinya yang menggalakkan pengecutan rahim dan membaikpulih dalaman selepas melahirkan

Khasiat lain bagi ibu juga ialah Habbatussauda didapati merangsang penghasilan susu badan yang penting di kalangan ibu yang ingin menyusukan bayi mereka secara eksklusif

Jangan hanya lihat dan tunggu. Ikhtiar anda yg kami utamakan. Minum secara konsisten beserta niat. Dengan izin Allah, anda juga berjaya seperti testimoni kami di atas

Your Trusted Supplement,
#GAIADOUBLESTEMCELL

BERMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA.
SMS/WATSAP KE #0143388017 

‪#HAMIL‬ ‪#IHTIARHAMIL‬

Tuesday, 21 October 2014

KESAN DARIPADA GAIA DOUBLE STEMCELL

PERLU BACA!!!
KISAH BENAR apa yg terjadi pada pengguna #GAIADOUBLESTEMCELL.

Setelah mengamalkan #gaiadoublestemcell
- dapat tidur yg berkualiti, tak mengantuk lepas jaga dari tidur.
- kurang letih
- kulit jadi flawless & cerah, suami mula tegur perubahan.
- kurang lapar walaupun berpuasa.

Wow! Banyaknya manafaat selepas mengamalkan #gaia sebagai supplement harian.

Nak rasa kehebatan gaia?
Jom sms/whatsap SHARIFAH
0143388017

#AGENT DAN #STOKIS DIPERLUKAN.

Sunday, 19 October 2014

BERJAYA HAMIL DENGAN GAIADOUBLESTEMCELL

♡♡♡♡#PREGNANT#♡♡♡♡

Anda berikhtiar utk #hamil?
Dah cuba mcm2 cara tp belum ada rezeki?
Mari lah cuba #gaiadoublestemcell pula... tak salah mencuba kan?
Sebab dah ramai #BERJAYAHAMIL  lepas amalkan #gaia ni...
Ikhatiar dulu.. selain tu kena terus berdoa.. #inshaAllah kalau Allah izinkan...

Macam akak kita ni ambil set combo #Gaiadoublestemcell & #Chewnglow. Chew n glow boleh teruskan ketika mengandung manakala gaia lena stop dulu...

Tahniah sis! Terima kasih juga kerana tak jemu2 repeat order dari saya.

Jom dptkan #Gaiadoublestemcell  & #chewnglow dari saya.

Sms/watsap SHARIFAH #0143388017

Anda Alah Kolagen?




Huwaa 

Saya Nak Cantik.. Saya Nak Gebu.. 
Saya Nak Kulit Anjal..
Tapii saya alah pada Kolagen.
Bila amalkan ape saje yg ader Kolagen Badan Makin Naik atau
Kulit Kemerahan dan Gatal.. Hurmm Sedihh nyaa..

Jangan risau kawan2ku.. 
Now uolls bole cuba amalkan 
Chew n Glow.. Chew n Glow tidak mengandungi Kolagen tau uolls..

Chew n Glow menggabungkan bahan-bahan terpilih bertaraf antarabangsa yg mampu memberi impak maksimum dalam kuasa pencerahan dan pembaik putih struktur kulit supaya Kekal Awet Muda uolls, Anjal, Gebu gituu 

Dapatkan #chewnglow hari ini.
Sms/watsap ke #0143388017

Tuesday, 14 October 2014

KULIT PUTIH GEBU, SUAMI PUJI

Apa kata pengguna #gaiadoublestemcell kali ni...

Akak ni baru amalkan #cikgaia ni. Belum pun habis sebotol tapi dah dpt kesan yang awesome!

Katanya kulit dah putih gebu tak perlu pakai2 losyen!

Tak sangka katanya kesan TERBAIK. Suami puji memanjang! Paham2 je lah ye... 😍😘💖

Kalau lupa nk minum sehari, rasa tak sempurna. Apa maknanya tu? Dah jatuh cinta ngan #gaiadoublestemcell lah tu... sehari x jumpa jiwa tak tenteram... cheeewaaahhh... 💖👍

So, bila nak cuba rasa kehebatan #gaia ni?

Cepat2 hubungi saya.
Sms/watsap SHARIFAH.
014-3388017 utk info dan order.

JERAWAT DAH TIADA

Repeat Order Lagi !!!

Kini jerawat dah tak berani nak naik kat muka lagi..

Now next mission kita settlekan jeragat pulak ye kak..

Chew2 je masalah kulit bole settle..
Ko Hadooo ..hehehe

Jom kita ramai2 amalkan #ChewnGlow hari nie..

SMS/WATSAP KE 0143388017 UTK INFO DAN ORDER.

Popular Posts

Popular Posts

Popular Posts