Thursday, 2 April 2015

GAIA DOUBLE STEMCELL

"NO. 1 BEST SUPPLEMENT DRINK FOR BEAUTY & WOMEN'S OVERALL HEALTH IN MALAYSIA!" .
.
Kami memperkenalkan GAIA Double Stem Cell Drink dengan berwajah baru!! ‪
‪#ExclusivePackaging
‪#EnhancedFormula
.
GAIA Double Stem Cell Drink merupakan produk bertaraf Premium yang diformulasikan khas dari wanita untuk wanita agar dapat mengekalkan kesihatan dan kecantikan secara menyeluruh, dari dalaman juga luaran, hujung rambut ke hujung kaki!

Kini berbentuk cecair di dalam sachet, hanya perlu koyakkan dan minum! Pastinya mudah dibawa kemana sahaja.

Rasanya yg sedap serta formulasi yg telah ditingkatkan 2x ganda khasiatnya, pastilah juga kesan pun lebih hebat dan lebih "ummmmmmph'!! .

Nak sihat, nak hamil, nak cantik luar dan dalam, minuman kesihatan yang terbaik buat wanita, #GAIADOUBLESTEMCELL adalah pilihan yg tepat.
Jom laju-laju dapatkan dari pengedar kami yg sah di seluruh Malaysia!

HARGA JUALAN :
1 Kotak ( 30 Sachet )

RM 150 - Semenanjung Malaysia
RM 160 - Sabah / Sarawak
BND 65 - Brunei
SGD 65 - Singapura .

Stokis & Agen diperlukan seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura.
Info lanjut : SMS/Whatsapp SHARIFAH #0143388017

Saturday, 28 March 2015

CHEW N GLOW

😃 Seperti Dapat Kulit Baru Dengan Chew n Glow 😍
.
Feedback !! Feedback !! Feedback !!
.
Alhamdulillah Everyday kami dapat feedback baru, testimoni baru tentang kebaikkan #ChewnGlow
.
Kakak kita nie amalkan #chewnglow dan ibunya pula amalkan #gaiadoublestemcell . .
☑ Macam Salin Kulit, Kulit Kelihatan lebih muda
☑ Tak Perlu Produk Pengelupasan
☑ Ibu pun beria nak dapatkan #gaia , dalaman lebih sihat dgn #gaiadoublestemcell

Wow hebat kan..X perlu tunggu lg, grab sebotol #chewnglow untuk AnDA dan rasai kehebatannya.
.
SMS/WATSAP SHARIFAH #0143388017
.
STOKIS & AGENT DIPERLUKAN.

Thursday, 26 March 2015

ROYAL SLIM EXTREME SOLUTION

repost via @royalelise
Gilerrr ko, aku sendiri tak percaya nie gamba aku masa montok, mantap, montel, mongol..2 bulan lepas..takde ler hodoh masa tue..tapi sakit ler mata memandang, mcm gengster kg dusun pun ada, versi pompuan..so kawan2 yg menunggu #royalslimextremesolution, stock dah masuk ya..n uols boleh dapatkan dri seller, aku owner aku jadi testimoni..kerana korang aku naikkan badan, n kerana korang aku turunkan balik..supaya korang boleh tgok dgn mata kepala sendiri #thorbaik #koada #akucabarkorangsemua .
.
Dapatkan segera. Ready stok.
Sms/watsap SHARIFAH #0143388017

SUAMI SUKA BILA ISTERI MINUM GAIA

Kita malu nak cerita sebab malam2 ni asik cerita bab suami puji. Kebetulan. Hal suami isteri uols. Sendiri faham la ye. Suami siap pesan kalau dah habis beli lagi. Wahhh Sila rugi kalau tak baca

Lagi kisahnya baru seminggu minum Cik GAIA tapi dh rasa perubahan. Badan sentiasa bertenaga, Nak tido senang, Nak bangun pun lagi lah senang. Buat tender tengah2 malam pun, battery (energy level) masih penuh lagi. Chaiyok la yunk

Bagus dia ni x lokek, siap Nak belikan ibu Dan mami supaya sama2 dpt rasa kebaikan CIK GAIA ni. TQ cayang
.
Your Trusted Supplement, 
#GAIADOUBLESTEMCELL
.
SMS/WATSAP SHARIFAH #0143388017 .
STOKIS & AGENT DIPERLUKAN 

GAIA DOUBLE STEMCELL

Yeayyy hakak berjaya pancing salah sorang seller hakak yang tegar cemana dia boleh jual Cik GAIA laju sangat! Stok masuk je licin, masuk je licin!! Rupa kisah rahsianya sebab dia sendiri minum dan rasa BANYAK PERUBAHAN that's why senang je dia convinced customer dia. Sharing kebaikan #GAIADOUBLESTEMCELL bersama orang lain. Uolss baca sampai habis mesti uolls faham kenapa Cik GAIA ni sangat best ok

TQ kakakku shayang for sharing. U know who U are! Muahh 😘😘
.
Your Trusted Supplement, 
#GAIADOUBLESTEMCELL
.
SMS/WATSAP SHARIFAH #0143388017 .
STOKIS & AGENT DIPERLUKAN 

GAIA DOUBLE STEMCELL

Repeat order uolss, happy naw2 bila dia perasan mak selalu curi-curi pandang semenjak kulit makin GLOWING & CERAH ni
Alhamdulillah banyak kebaikan amalkan minum Cik GAIA ni

TIDO MAKIN SYOK
BADAN RASA RINGAN
KULIT GLOWING & MAKIN CERAH

Syukur, Happy customer sis ni. Excited tunggu Encik Suami pulang hari Raya ni. Mesti tambah2 sayang tengok isteri makin cantik kan

Uolss kalau nak nampak Glowing n Cerah berseri... jom berGAIA ye

Your Trusted Supplement, 
#GAIADOUBLESTEMCELL
.
SMS/WATSAP SHARIFAH #0143388017 .
STOKIS & AGENT DIPERLUKAN

Atasi pelbagai masalah kulit

Pagi tadi tengah kami dok borak2 dalam group..
Our team member kak @raihana_moda_ share about her 9 years old son.. Before this anak akak kita nie ader masalah kulit x sihat, kulit jd berkeping2 di kepala & blakang telinga.. After amalkan #CHEWNGLOW dalam seminggu lebih alhamdulillah masalah di kulit kepala dh berkurang n yg dekat blakang telinga dh bersih.. Tak payah mak nak ingat kan sebelum tido anak sendiri amik dan makan Chew n Glow.. Raser sedap budak2 pun suka.. Dengan formula yg digunakan Insyaallah Chew n Glow dapat membantu hampir keseluruhan masalah kulit dr bayi hingga ke warga emas.

Tak Cuba Tak Tau kan..Jom cuba skrang !!! Sms / Whatsapp SHARIFAH #0143388017 for info n order
AGENT & STOKIS DIPERLUKAN.

#chewnglow
#cantik
#gebu #flawless

Popular Posts

Popular Posts

Popular Posts