Tuesday, 21 October 2014

KESAN DARIPADA GAIA DOUBLE STEMCELL

PERLU BACA!!!
KISAH BENAR apa yg terjadi pada pengguna #GAIADOUBLESTEMCELL.

Setelah mengamalkan #gaiadoublestemcell
- dapat tidur yg berkualiti, tak mengantuk lepas jaga dari tidur.
- kurang letih
- kulit jadi flawless & cerah, suami mula tegur perubahan.
- kurang lapar walaupun berpuasa.

Wow! Banyaknya manafaat selepas mengamalkan #gaia sebagai supplement harian.

Nak rasa kehebatan gaia?
Jom sms/whatsap SHARIFAH
0143388017

#AGENT DAN #STOKIS DIPERLUKAN.

Sunday, 19 October 2014

BERJAYA HAMIL DENGAN GAIADOUBLESTEMCELL

♡♡♡♡#PREGNANT#♡♡♡♡

Anda berikhtiar utk #hamil?
Dah cuba mcm2 cara tp belum ada rezeki?
Mari lah cuba #gaiadoublestemcell pula... tak salah mencuba kan?
Sebab dah ramai #BERJAYAHAMIL  lepas amalkan #gaia ni...
Ikhatiar dulu.. selain tu kena terus berdoa.. #inshaAllah kalau Allah izinkan...

Macam akak kita ni ambil set combo #Gaiadoublestemcell & #Chewnglow. Chew n glow boleh teruskan ketika mengandung manakala gaia lena stop dulu...

Tahniah sis! Terima kasih juga kerana tak jemu2 repeat order dari saya.

Jom dptkan #Gaiadoublestemcell  & #chewnglow dari saya.

Sms/watsap SHARIFAH #0143388017

Anda Alah Kolagen?




Huwaa 

Saya Nak Cantik.. Saya Nak Gebu.. 
Saya Nak Kulit Anjal..
Tapii saya alah pada Kolagen.
Bila amalkan ape saje yg ader Kolagen Badan Makin Naik atau
Kulit Kemerahan dan Gatal.. Hurmm Sedihh nyaa..

Jangan risau kawan2ku.. 
Now uolls bole cuba amalkan 
Chew n Glow.. Chew n Glow tidak mengandungi Kolagen tau uolls..

Chew n Glow menggabungkan bahan-bahan terpilih bertaraf antarabangsa yg mampu memberi impak maksimum dalam kuasa pencerahan dan pembaik putih struktur kulit supaya Kekal Awet Muda uolls, Anjal, Gebu gituu 

Dapatkan #chewnglow hari ini.
Sms/watsap ke #0143388017

Tuesday, 14 October 2014

KULIT PUTIH GEBU, SUAMI PUJI

Apa kata pengguna #gaiadoublestemcell kali ni...

Akak ni baru amalkan #cikgaia ni. Belum pun habis sebotol tapi dah dpt kesan yang awesome!

Katanya kulit dah putih gebu tak perlu pakai2 losyen!

Tak sangka katanya kesan TERBAIK. Suami puji memanjang! Paham2 je lah ye... 😍😘💖

Kalau lupa nk minum sehari, rasa tak sempurna. Apa maknanya tu? Dah jatuh cinta ngan #gaiadoublestemcell lah tu... sehari x jumpa jiwa tak tenteram... cheeewaaahhh... 💖👍

So, bila nak cuba rasa kehebatan #gaia ni?

Cepat2 hubungi saya.
Sms/watsap SHARIFAH.
014-3388017 utk info dan order.

JERAWAT DAH TIADA

Repeat Order Lagi !!!

Kini jerawat dah tak berani nak naik kat muka lagi..

Now next mission kita settlekan jeragat pulak ye kak..

Chew2 je masalah kulit bole settle..
Ko Hadooo ..hehehe

Jom kita ramai2 amalkan #ChewnGlow hari nie..

SMS/WATSAP KE 0143388017 UTK INFO DAN ORDER.

Saturday, 11 October 2014

GAIA DOUBLE STEMCELL

GAIA DOUBLE STEM CELL DRINK
Mengandungi Manjakani dan Serapat yang amat terkenal kebaikannya untuk kaum wanita yang sudah berumahtangga mahupun anak dara

Kebaikannya :

-Dalaman yang sentiasa muda.
-Mengetat dan mengecutkan rahim.
-Meningkatkan rangsangan bersama suami.
-Memberikan kepuasan kepada isteri dan pasangan.
-Mengeratkan hubungan suami isteri.
-Mengawal senggugut.
-Mengawal kesihatan ‘tombong’ wanita
-Mengatur peredaran haid yang tidak menentu.
-Membantu mengawal ‘turun darah’ yang tidak berhenti.
-Mengelakkan rengat-sakit di peranakan selepas bersalin.
-Menghilangkan keputihan, lendir.
-Memulihkan luka-luka dalam vagina.
-Mengelak kegatalan vagina
-Menguatkan/ mengecutkan urat saraf rahim.
-Menyeimbangkan dan mengawal kelembapan vagina.
-Menghilangkan sebu-sebu dan senak perut yang tidak selesa
-Menetapkan kedudukan rahim pada tempatnya.
-Mengurangkan risiko sembelit dan buasir

Kami perihatin, anda bagaimana?

JOM DAPATKAN GAIA SEKARANG
SMS/WHATSAP KE 0143388017

GAIA Double Stem Cell Drink merupakan produk terbaik bertaraf Premium yang diformulasikan khas dari wanita untuk wanita agar dapat mengekalkan kesihatan dan kecantikan menyeluruh, dari dalaman dan juga luaran, hujung rambut ke hujung kaki 

Gabungan herba-herba terpilih bersama StemCell yg diiktiraf terbaik di dunia menjadikan GAIA DOUBLE STEM CELL DRINK produk yang harus dimiliki oleh semua wanita

Antara bahan-bahan dan kebaikan yang terkandung dalam GAIA Double Stem Cell Drink adalah

•PHYTOCELLTEC MALUS DOMESTICA (STEM SEL EPAL)
•PHYTOCELLTEC ARGAN (STEM SEL ARGAN)
•BLACK COHOSH
•SERAPAT & SENNA
•PUERARIA LOBATA
•PUERARIA MIRIFICA
•MANJAKANI
•HABBATUS SAUDA
•MADU
•KURMA
•VITAMIN E
•DAUN SIRIH
•BUAH ZAITUN
•EKSTRAK ASAM JAWA

HARGA (500ml)

RM 130 (s/m)
RM 140 (s/s)

FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

JOM DAPATKAN GAIA SEKARANG
SMS/WHATSAP KE 0143388017

FACEBOOK SAYA

UNTUK INFO LANJUT BOLEH LIKE PAGE FB SAYA


klik dibawah ni~

TERIMA KASIH

Popular Posts

Popular Posts

Popular Posts