Monday, 25 August 2014

GAIA DOUBLE STEMCELL

GAIA DOUBLE STEM CELL DRINK bertindak dari dalam untuk menyerlahkan kecantikan dan kesihatan yang menyeluruh, dari hujung rambut ke hujung kaki, dalam dan luar. Anda pasti kagum dan berpuashati dengan hasilnya. 

Antara kebaikan yang anda perlu tahu tentang GAIA DOUBLE STEM CELL :

~ Merangsang tenaga dan memanjangkan jangka hayat kulit
~ Meningkatkan keanjalan dan mencerahkan kulit
~ Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
~ Menyembuhkan masalah kulit seperti Jerawat, kulit kusam, kulit kering dan Eczema
~ Mengurangkan senggugut dan melambatkan menopos
~ Mengetatkan vagina dan menganjalkan payudara
~ Merawat keputihan dan masalah haid tidak teratur
~ Mengurangkan masalah susah tidur
~ Sangat bagus untuk penglihatan, rambut, kuku, menyembuhkan batuk dan memperlahankan penyebaran kanser
~ Anti-oksida yang tinggi dan diperkaya dengan Vitamin E, Vitamin A, Vitamin K dan B6
~ Menyembuhkan luka, mengurangkan sembelit dan merawat Migrain
~ Merendahkan kolestrol dan mengurangkan berat badan

SMS/WATSAP 0143388017 UTK ORDER

‪#‎GAIADOUBLESTEMCELL‬

Wednesday, 20 August 2014

Bayi Menyusu dengan Chew N Glow

MAKIN HARI MAKIN CERAH KULIT BABY.

Baby Aimy ni skrg dah 4 bulan lebih dan masih menyusu secara exclusive.. Alhamdulillah lepas saya mula mengamalkan #chewnglow Selama 2 minggu ramai yg mula tegur 'baby dan makin cerah lah'... mula2 sy sendiri tak perasan, bila view balik album lama mmg lain kulit baby...
.
Khasiat chew n glow sampai ke baby saya. Dan sy juga minum #gaiadoublestemcell utk memperbanyakkan susu badan. Dalam gaia ni ada kurma, madu dan habatusauda yg merangsang penghasilan susu.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut tentang #chewnglow dan #GaiaDoubleStemcell boleh terus sms/watsap sharifah #0143388017 . .

**harga combo chew n glow dan gaia hanya rm270 sm rm280 ss. Dapatkan hari ini.. lihat perubahan 2 mggu akan datang.

Tuesday, 19 August 2014

Berjaya hamil dengan sebotol GAIA

Belum habis sebotol #GaiaDoubleStemcell... Alhamdulillah dah pregnan 2 weeks. Start minum awal julai.. dpt tahu pregnan awl ogos...
Alhamdulillah.. ikhtiar. Dengan Izin Allah.
Jom dptkan Gaia hari ni.
Sms/watsap #0143388017

Sunday, 17 August 2014

SUAMI PUJI ISTERI

Tiada yg lebih menggembirakan bila encik somi puji si isteri. Encik somi tanya kulit makin gebus pakai apa? Hmm yg lenlain tu malu nak crita..korang baca sendiri la yer sebab ada unsur2 sensored ngeeee

Kesan yang lenlain
Keputihan takde
Badan ringan
Tumit kaki merekah semakin pulih
Tido lena sangat pantang letak kepala lelap

Harap2 lepas raya ni ada berita gembira nak dapat baby ye. InsyaAllah. Usaha tangga kejayaan. Semoga Allah perkenankan. Amin

Your Trusted Supplement,
#GAIADOUBLESTEMCELL

Saturday, 16 August 2014

TESTIMONI BERJAYA HAMIL DENGAN GAIA


Wink wink, another good news from us! Agen kami @fizajimdotcom berjaya HAMIL anak kedua selepas habis sebotol #GaiaDoubleStemcell Drink

Kami percaya akan bagusnya pemakanan sunnah seperti Habatussauda, Madu Dan Kurma yang sangat bagus utk mempertingkatkan kesuburan serta campuran herba lain yg membantu baikpulih dalaman wanita

Ayuh wanita di luar sana, apa tunggu lagi, jadikan diri anda yg terbaik utk yg tersayang

Tahniah sekali lagi @fizajimdotcom . Simpan dulu botol Cik GAIA tu. Lepas bersalin baru sambung minum ya

#GAIADOUBLESTEMCELL

SMS/WATSAP ke 014-3388017 


Friday, 15 August 2014

Ramai dah berjaya hamil dgn GAIA

ANDA MENGHADAPI MASALAH KESUBURAN? INGIN HAMIL?

Kandungan herba yang terdapat di dalam GAIA Double Stem Cell Drink seperti Habatussauda, Kurma dan Madu sangat membantu untuk mempertingkatkan kesuburan di samping dapat memulihkan masalah haid yang tidak teratur

Bagi wanita yang inginkan hamil, ia nya sangat digalakkan untuk mengamalkan GAIA Double Stem Cell Drink namun TIDAK DIGALAKKAN kepada wanita yang sedang mengandung

Walau bagaimanapun, penggunaan habbatussauda adalah digalakkan bagi ibu selepas bersalin kerana cirinya yang menggalakkan pengecutan rahim

Khasiat lain bagi ibu juga ialah habbatussauda didapati merangsang penghasilan susu badan yang penting di kalangan ibu yang ingin menyusukan bayi mereka secara eksklusif

‪#‎GAIADOUBLESTEMCELL‬

SMS/WATSAP 0143388017

Wanita sihat bertenaga memilih gaia

GAIA DOUBLE STEM CELL DRINK bertindak dari dalam untuk menyerlahkan kecantikan dan kesihatan yang menyeluruh, dari hujung rambut ke hujung kaki, dalam dan luar. Anda pasti kagum dan berpuashati dengan hasilnya. 

Antara kebaikan yang anda perlu tahu tentang GAIA DOUBLE STEM CELL :

~ Merangsang tenaga dan memanjangkan jangka hayat kulit
~ Meningkatkan keanjalan dan mencerahkan kulit
~ Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
~ Menyembuhkan masalah kulit seperti Jerawat, kulit kusam, kulit kering dan Eczema
~ Mengurangkan senggugut dan melambatkan menopos
~ Mengetatkan vagina dan menganjalkan payudara
~ Merawat keputihan dan masalah haid tidak teratur
~ Mengurangkan masalah susah tidur
~ Sangat bagus untuk penglihatan, rambut, kuku, menyembuhkan batuk dan memperlahankan penyebaran kanser
~ Anti-oksida yang tinggi dan diperkaya dengan Vitamin E, Vitamin A, Vitamin K dan B6
~ Menyembuhkan luka, mengurangkan sembelit dan merawat Migrain
~ Merendahkan kolestrol dan mengurangkan berat badan

‪#‎GAIADOUBLESTEMCELL‬

UNTUK ORDER BOLEH TERUS HUBUNGI SAYA
SMS/WATSAP 0143388017

Popular Posts

Popular Posts

Popular Posts