Monday, 31 December 2012

KRIM SELSEMA

SESUAI JUGA UNTUK BAYI

Sesiapa yang mengalami gejala2 seperti di bawah, boleh mencuba DRSNEEZ. insyaallah boleh bantu....jimat masa dan belanja berbanding ke klinik/hospital...

1. Hidung yang berair
2. Selalu bersin terutamanya di awal pagi atau semasa persekitaran sejuk
3. Gatal yang melampau di sekitar kawasan T di wajah.
4. Melegakan pernafasan hidung yang tersumbat
5. Mengurang batuk akibat selsema.
6. Melegakan sakit kepala akibat tekanan dalam sinus 

Thursday, 27 December 2012

Harga runtuh akhir tahun felinna inchloss dan felinna vitamin c pure collagen

Sharifah sms atau whatsapp 0143388017
https://www.facebook.com/VariousBrandOfProduct

Kandungan dan fungsi vitamin c pluss pure collagen felinna:
Kolagen marin - Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang/sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.


Glutathione - Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.


Vitamin C - membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.


Ekstrak sitrus - mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/jangkitan kulit.

CARA PENGAMBILAN:Ambil 1-2 kapsul sehari selepas makan malam atau sebelum tidur. Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyah toksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan vitamin C ini.

DISTRIBUTED by : Felinna Marketing
Reg no :ULUKM/1542/12
Halal ref No : 150127-PRMFG :1012 / Exp.Date : 1015


Wednesday, 26 December 2012

Pure collagen plus vitamin c felinna beauty

ISI KANDUNGAN:☛ Kolagen marin - Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang/sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.☛ Glutathione - Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.☛ Vitamin C - membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.☛ Ekstrak sitrus - mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/jangkitan kulit.CARA PENGAMBILAN:Ambil 1-2 kapsul sehari selepas makan malam atau sebelum tidur. Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyah toksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan vitamin C ini.DISTRIBUTED by : Felinna MarketingReg no :ULUKM/1542/12Halal ref No : 150127-PRMFG :1012 / Exp.Date : 1015


Sunday, 23 December 2012

Krim selsema drsneez

Cara pembelian krim drsneez 1 tiub rm50 x termasuk postage. Postage semenjg rm6 sbh sarawak rm9. Bank in ke
MAYBANK SHARIFAH : 153010484922 atau
CIMB SHARIFAH : 12410003167209
kemudian sms bukti pembayaran ke 0143388017 bersama nama alamat dan no telefon. Brg akan dipos by poslaju.

Facebook : Amni's Online Shop


Saturday, 15 December 2012

Sampai bila nk bagi anak minum ubat selsema?

Dari awal tahun sampai sekarang dah berapa kali agaknya anda dan anak2 ulang alik ke klinik sb selsema? Penah kira tak? Ada catit brapa kos pergi balik klinik dan kos ubat? Habis ke ubat anak2 minum? Mesti tak habis kan? Dengan krim drsneez anda boleh berjimat... Bila selsema hanya sapu saja kat kawasan hidung... Selsema akan kurang dan kering. Dapatkan sekarang krim drsneez. Hubungi sharifah 0143388017 area keramat Ampang boleh cod. Yang jauh boleh pos.
https://www.facebook.com/VariousBrandOfProduct


Sunday, 9 December 2012

DRSNEEZ TERBAIK UTK SELESAIKAN MASALAH SELSEMA


DrSneez dapat mengurangkan gejala-gejala seperti:

· Hidung yang berair

· Selalu bersin terutamanya di awal pagi atau semasa persekitaran sejuk

· Gatal yang melampau di sekitar kawasn T di wajah.

· Melegakan pernafasan hidung yang tersumbat

· Mengurang batuk akibat selsema.

· Melegakan sakit kepala akibat tekanan dalam sinus.

SESUAI UTK SEMUA PERINGKAT UMUR 


Maklumat lanjut mengenai DrSneez bole LIKE page Amni's Online Shop.


Boleh order melalui saya SHARIFAH 0143388017.

Monday, 3 December 2012

PETUA HILANGKAN SELSEMA BAYI DAN DEWASA

Krim sapuan DrSneez sesuai digunakan pada semua peringkat umur dari bayi, kanak-kanak hinggalah dewasa. Pada peringat bayi membantu melegakan selsema dan hidung tersumbat dengan cepat. Krim ini juga dapat meringankan masalah ibu bapa yang mempunyai anak-anak yang sukar untuk makan ubat. Malah krim sapuan lebih selamat berbanding ubat yang perlu dimakan terutama ubat selsema. Ini merupakan salah satu matlamat DrSneez untuk membantu menyelesaikan masalah selsema dan gejala resdung di mana ia MUDAH, CEPAT, dan SELAMAT digunakan. SELAMAT MENCUBA. 



Bakar Kalori dengan MUDAH

https://www.facebook.com/VariousBrandOfProduct

Tuesday, 27 November 2012

DRSNEEZ ADA PENYELESAIANNYA

Anda mempunyai masalah berikut?
1. SELSEMA
2. SELALU BERSIN
3. GATAL SEKITAR HIDUNG
4. GATAL SEKITAR MATA
5. HIDUNG SUMBAT
6. GEJALA RESDUNG
Saya syorkan krim DRSNEEZ untuk SELESAIKAN MASALAH anda.
Hanya SAPU, MUDAH, SELAMAT, CEPAT dan BERKESAN.
Diadun dari Gabungan HABBATUS SAUDA, KUNYIT, JINTAN dan KOPI. Gabungan adunan bahan SEMULAJADI dan TEKNOLOGI THRUDERMAL membolehkan sapuan krim menyerap dengan kadar yang pantas dan efektif ke dalam kulit tanpa "SIDE-EFFECT".
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=521459314531733&set=a.489189191092079.119792.488793071131691&type=1&relevant_count=1

Monday, 26 November 2012

DRSNEEZ

Q: Apakah kandungan DrSneez ini?
A: Krim DrSneez ini diformulasikan dari bahan-bahan yang
ada didapur rumah kita. Bahan aktif yang terkandung
termasuk Curcumin domestica longa (kunyit), Nigella
Sativa(habbatus sauda) ,Foeniculum Vulgarae(jintan) dan
Coffea Arabica(kopi). Ketiga-tiga bahan yang boleh dipanggil
rempah ini boleh selsema atau resdung dengan cepat dan
selamat.



Q: Mengapa menggunakan Curcuma Longa (kunyit) , Nigela Sativa (habatussauda) dan Foeniculum Vulgarae (jintan) ini?
A: Kajian menunjukkan ketiga-tiga bahan yang mudah didapati
ini mempunyai sifat anti histamine ( anti inflammatory ) dan
anti oksida yang tinggi dan dapat mengurangkan keradangan
dengan cepat. Curcuma Longa mengandungi Curcumin yang
juga bersifat anti-virus, anti-bakteria dan anti-fungus yang
semulajadi. Kombinasi sifat-sifat ini mampu menangani
gejala-gejala resdung dan selsema dengan efektif.

order sini http://amnishop.biz/

Q: Adakah DrSneez ini boleh digunakan pada kanak-kanak
bawah 2 tahun?
A: DrSneez diformulasikan untuk semua peringkat umur.
Sapuan lebih mudah terutama pada kanak-kanak dan bayi
yang tidak sesuai minum ubat.
Sapuan juga lebih mudah kerana kanak-kanak atau bayi boleh
diberikan sapuan semasa waktu tidur.

Wednesday, 21 November 2012

EXTRINN - TABLET PENGURUSAN DIET ANDA









Pengumpulan lemak di bahagian perut yang serius boleh menyebabkan perasaan stress dan memalukan khususnya apabila tampil di khalayak ramai.

http://www.youtube.com/watch?v=WoZiZyNKGew&feature=share

Wanita mengalami masalah lebihan lemak lebih ketara berbanding lelaki. Kecenderungan wanita menjadi gemuk di bahagian perut pada tahap 96% berbanding lelaki cuma 76%. Amalan diet tidak banyak membantu mengurangkan lemak di bahagian perut malah kesannya sangat minima sedangkan
lemak di bahagian berkenaan dianggap lemak yang membahayakan.

Extrinn diformulasikan untuk membantu seseorang yang bermasalah kegemukan dan lemak di bahagian perut. Produk ini mampu menghasilkan kesan yang sangat dramatik dan begitu efektif.

Extrinn terhasil dari bahan Tonalinex Complex yang diekstak dari tumbuhan Carthamus Tinctorius yang berupaya menentang radikal bebas
khususnya bagi mencegah berlakunya barah ( cancer ). Antara yang
terkandung dalamnya adalah Cortibalance Complex, Lipobreaker Complex dan Meta
Energizer yang sangat membantu mereka yang kegemukan di bahagian perut.

Supplement Extrinn untuk pengawalan masalah kegemukan / lemak ini adalah Multi Action dan mampu memberi kesan berikut:

1. Bertindak mengurangkan pengumpulan lemak berlebihan.
2. Mengurangkan saiz bahagian pinggang & bawahnya dengan pantas.
3. Berkali ganda berkesan membakar lemak berbanding supplement lain ( 2 tablet / hari ).
4. Efektif mengurangkan berat tubuh.
5. Aggresif melawan masalah pengembangan / pembesaran bahagian abdomen ( perut ) dalam kalangan tubuh berusia 30-an.

Untuk Siapa Extrinn Ini ?
1. Lelaki & wanita yang mempunyai masalah perut gelembir atau berlipat.
2. Mereka yang telah menghadapi masalah " Middle Age Spread ".
3. Sesiapa sahaja yang mahu mengatasi masalah perut gelembir dengan cepat.
4. Sesiapa sahaja yang tidak mengalami kesan pengurangan kegemukan dan berat walaupun telah giat melakukan senam / exercise.
5. Sesiapa sahaja yang telah mencuba produk lain tetapi tidak mendapat kesan positif.

Penemuan Saintis menunjukkan bahawa masalah kegemukan dan berat badan berlebihan tidak cuma disebabkan oleh kadar metabolisma tubuh dan aktiviti pengumpulan lemak semata-mata. Menurut mereka kegemukan juga disumbangkan oleh faktor-faktor persekitaran dan genetik seseorang yang lazimnya sukar dikawal. Atas sebab ini formula Extrinn dicipta khusus untuk mengatasi halangan-halangan tersebut agar produk ini mampu beri kesan optima terhadap setiap individu yang mengalami masalah-masalah di atas.
Order Extrin Disini http://amnishop.biz/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=60


Saturday, 17 November 2012

DEBU DAN HABUK PENYEBAB SELSEMA

Selain dari perubahan cuaca... persekitaran yang berhabuk dan berdebu juga boleh menyebabkan selsema... mula2 bersin2 selepas itu diikuti dengan hidung berair. jika tidak dirawat awal2.. gejala ini akn berlarutan menyebabkan batuk demam dan sakit kepala. sesiapa uang mengalami masalah ini boleh gunakan krim Drsneez, sapu pada bahagian hidung dan T Zone muka... bila perlu untuk selsema. Untuk resdung, sapu setiap hari 2 kali sehari pagi dan malam. Krim drsneez juga sesuai untuk bayi dan kanak-kanak.
hubungi sharifah sms/whatsapp 0143388017.

http://amnishop.biz/
http://amnishop.biz/

Thursday, 15 November 2012

JOM BAKAR 2250 KALORI

KELEBIHAN EXTRINN
1. Menggalakkan penurunan berat badan.
2. Meningkatkan fungsi pencernaan.
3. Mengekalkan berat badan yang sihat.
4. Mencegah kenaikan berat badan selepas anda telah mencapai berat badan yang diinginkan.
5. Mengurangkan risiko masalah kesihatan akibat obesiti seperti kencing manis, kolestrol tinggi dan serangan jantung.


EXTRINN Diuji secara klinikal terbukti menutralkan 66% ambilan karbohidrat atau membakar 2250 kalori (2 biji)

Extrinn dibuat di Amerika Syarikat dan mengandungi bahan-bahan semulajadi yang berfaedah seperti Chitosan, Gymnema Sylvestre, Garcinia Cambogia dan White Kidney Bean. Dengan Extrinn anda akan mencapai gaya hidup yang sihat, seimbang dan lebih memuaskan.


Kaedah pengambilan extrinn:

1 bji, 20 minit sebelum makan 2 kali sehari
Atau
2 biji 20 minit sebelum makan makanan terlalu tinggi karbohidrat Maksimum pengambilan 4 biji sehari


Dapatkan disini : http://amnishop.biz/

selsema, hidung berair, hidung tersumbat, bersin2

jangan biarkan selsema, hidung berair, hidung tersumbat, bersin2 mengganggu aktiviti harian anda. dapatkan krim drsneez, hanya sapu pada bahagian hidung atau bahagian T zone muka... senangkan? Order sekarang di http://amnishop.biz/ atau hubungi sharifah sms/whatsapp 0143388017.



Monday, 12 November 2012

amnishop.biz

Drsneez adlh krim utk melegakan gejala resdung spt kerap bersin, gatal disekitar mata & hidung. Drsneez juga difomulasikan dgn teknologi thrudermal (kadar resapan yg cepat) utk legakan masalah selsema, hidung tersumbat dan berair dengan cepat. Adunan krim yg terdiri dr bhn semulajadi iaitu kunyit, habatusauda, jintan dan kopi membangkitkan aroma rempah dan tidak mendatangkan side effect. Krim ini tidak berangin dan tidak panas. Selain dr dewasa, krim ini amat sesuai utk bayi dan kanak2 yg tidak sesuai minum ubat. Krim ini tidak akan mendatangkan kesan mengantuk seperti ubat selsema yg lain. Krim DrSneez juga sesuai untuk mengecutkan jerawat. Sapu pada jerawat, jerawat kan kecut dalam masa 1-2 hari. Hubungi sharifah 0143388017 segera utk dptkan drsneez. Boleh order disini: amnishop.biz


Thursday, 8 November 2012

DRSNEEZ PENYELESAIAN MASALAH SINUS ANDA

Info : Krim sapuan DrSneez sesuai digunakan pada semua peringkat umur dari bayi, kanak-kanak hinggalah dewasa. Pada peringat bayi membantu melegakan selsema dan hidung tersumbat dengan cepat. Krim ini juga dapat meringankan masalah ibu bapa yang mempunyai anak-anak yang sukar untuk makan ubat. Malah krim sapuan lebih selamat berbanding ubat yang perlu dimakan terutama ubat selsema. Ini merupakan salah satu matlamat DrSneez untuk membantu menyelesaikan masalah selsema dan gejala resdung di mana ia MUDAH, CEPAT, dan SELAMAT digunakan.




KELEBIHAN DR.SNEEZ

• Mengurangkan gatal seluruh kawasan hidung dan sekitar mata
• Boleh membantu mengurangkan punca bersin dengan cuaca sejuk, habuk dan alergen lain.
• Boleh membantu untuk mengurangkan kesesakan hidung semasa selsema
• Boleh membantu anda bernafas dengan lebih baik.

DrSneez krim diformulasi dari herba dan rempah semulajadi yang digabungkan dengan bioteknologi thrudermal untuk membantu mengurangkan gejala-gejala berikut:

Selalu bersin terutamanya diawal pagi dan apabila cuaca/suasana sejuk.
Gatal–gatal hidung dan sekitar mata terutamanya disebabkan faktor persekitaran seperti habuk, debunga dan pencemaran udara.
Hidung selalu berair seperti selsema sepanjang masa.
Terasa seperti hidung tersumbat dan tidak selesa terutamanya sewaktu tidur.
Maklumat lanjut mengenai DrSneez bole LIKE page Amni's Online Shop.

Boleh order melalui saya SHARIFAH 0143388017. SMS/WHATSAPP
Harga RM50 sahaja..

Kos penghantaran Semenanjung RM6
Kos penghantaran Sabah/sarawak RM 9

PEMBAYARAN BOLEH DI BUAT KE AKAUN

MAYBANK SHARIFAH : 153010484922

CIMB SHARIFAH : 12410003167209

Wednesday, 7 November 2012

DRSNEEZ MENGECUTKAN JERAWAT

PROMOSI BELI 2 FREE POSTAGE

Sempena bulan kelahiran anak saya pada 29/11/2012, saya buat promosi krim DrSneez, beli 2 krim free postage. Promosi tamat 30/11/2012. Cepat order sekarang hubungi saya Sharifah SMS/Whatsapp 0143388017.


AREA AMPANG BOLEH DAPATKAN DRSNEEZ DENGAN SAYA SHARIFAH 0143388017 SMS/WHATSAPP. OFFICE HOUR SAYA ADA DI AMPANG POINT. AFTER OFFICE HOUR SAYA BERADA DI AREA KERAMAT AU3.



Monday, 5 November 2012

PROMOSI FREE POSTAGE



PROMOSI BELI 2 FREE POSTAGE Sempena bulan kelahiran anak saya pada 29/11/2012, saya buat promosi krim DrSneez, beli 2 krim free postage. Promosi tamat 30/11/2012. Cepat order sekarang hubungi saya Sharifah SMS/Whatsapp 0143388017. Pembayaran boleh di buat menggunakan Akaun CIMB atau MBB



JANGAN ANGGAP SELSEMA ITU BIASA



Selsema yg berlarutan boleh menyebabkan radang paru2.

Dapatkan krim drsneez utk legakan selsema dgn pantas.

Sila ke page Amni's Online Shop utk maklumat lanjut.


SELSEMA mungkin dianggap sakit biasa yang boleh sembuh sendiri dalam masa beberapa hari. Namun jika berlarutan, ia tidak harus dibiarkan tanpa rawatan kerana boleh mendedahkan ancaman kesihatan yang lebih bahaya, iaitu serangan pneumonia atau radang paru-paru.

Wednesday, 31 October 2012

Hanya SAPU, MUDAH, SELAMAT, CEPAT dan BERKESAN.


Anda mempunyai masalah berikut?

1. SELSEMA
2. SELALU BERSIN
3. GATAL SEKITAR HIDUNG
4. GATAL SEKITAR MATA
5. HIDUNG SUMBAT
6. GEJALA RESDUNG

Saya syorkan krim DRSNEEZ untuk SELESAIKAN MASALAH anda.
Hanya SAPU, MUDAH, SELAMAT, CEPAT dan BERKESAN.

Diadun dari Gabungan HABBATUS SAUDA, KUNYIT, JINTAN dan KOPI. Gabungan adunan bahan SEMULAJADI dan TEKNOLOGI THRUDERMAL membolehkan sapuan krim menyerap dengan kadar yang pantas dan efektif ke dalam kulit tanpa "SIDE-EFFECT".

TIADA KESAN MENGANTUK.

Jumlah sapuan adalah sedikit untuk setiap aplikasi amat menjimatkan sehingga 500x sapuan untuk 1 Tiub.

Hubungi saya SHARIFAH 0143388017 SMS/WHATSAPP

ORDER KRIM DRSNEEZ



Drsneez adlh krim utk melegakan gejala resdung spt kerap bersin, gatal disekitar mata & hidung. Drsneez juga difomulasikan dgn teknologi thrudermal (kadar resapan yg cepat) utk legakan masalah selsema, hidung tersumbat dan berair dengan cepat. Adunan krim yg terdiri dr bhn semulajadi iaitu kunyit, habatusauda, jintan dan kopi membangkitkan aroma rempah dan tidak mendatangkan side effect. Krim ini tidak berangin dan tidak panas. Selain dr dewasa, krim ini amat sesuai utk bayi dan kanak2 yg tidak sesuai minum ubat. Krim ini tidak akan mendatangkan kesan mengantuk seperti ubat selsema yg lain. Krim DrSneez juga sesuai untuk mengecutkan jerawat. Sapu pada jerawat, jerawat kan kecut dalam masa 1-2 hari. Hubungi sharifah 0143388017 segera utk dptkan drsneez. Boleh order disini:

Tuesday, 30 October 2012

Testomoni DrSneez - Hubungi Sharifah 0143388017

Drsneez adlh krim utk melegakan gejala resdung spt kerap bersin, gatal disekitar mata & hidung. Drsneez juga difomulasikan dgn teknologi thrudermal (kadar resapan yg cepat) utk legakan masalah selsema, hidung tersumbat dan berair dengan cepat. Adunan krim yg terdiri dr bhn semulajadi iaitu kunyit, habatusauda, jintan dan kopi membangkitkan aroma rempah dan tidak mendatangkan side effect. Krim ini tidak berangin dan tidak panas. Selain dr dewasa, krim ini amat sesuai utk bayi dan kanak2 yg tidak sesuai minum ubat. Krim ini tidak akan mendatangkan kesan mengantuk seperti ubat selsema yg lain. Krim DrSneez juga sesuai untuk mengecutkan jerawat. Sapu pada jerawat, jerawat kan kecut dalam masa 1-2 hari. Hubungi sharifah 0143388017 segera utk dptkan drsneez. LIKE PAGE dibawah untuk detail Amni's Online Shop



















Monday, 22 October 2012

BORANG KAJI SELIDIK DRSNEEZ

Kepada semua pengguna krim drsneez, untuk meningkatkan keberkesanan krim drsneez pihak syarikat memerlukan maklumbalas daripada anda. BORANG KAJIAN PENGGUNA DRSNEEZ

Yang belum dapatkan DrSneez boleh ke PAGE AMNI'S ONLINE SHOP sekarang.



Monday, 15 October 2012

SELSEMA DAN DRSNEEZ


Sejak awal tahun ni, dah berapa kali anda selsema? Mesti rasa sangat tak selesa bila selsema memanjang. Hidung meleleh je dengan hingus yang cair.

Kalau anda kena macam ni, nak duduk diam memang tak boleh la. Rasa nak baring dan tidur je. Kalau tidur dengan anak-anak memang kesian anak-anak tu sebab terganggu je dengan bunyi hidung kita dan boleh menyebabkan jangkitan pada anak-anak.

Batuk dan selsema. Memang selalu disebut bersama sebab saling berkait. Persamaannya, dua-dua melibatkan sistem respiratori ataupun sistem pernafasan. Kalau awal-awal tu kena selsema, peratus untuk batuk pun tinggi juga. Macam tu jugaklah sebaliknya.

Selsema disebabkan oleh jangkitan virus. Jadi, tiada antibiotik yang boleh dimakan sebab antibiotik hanya bertindak keatas bakteria. Bakal doktor, ahli farmasi dan doktor-doktor tolong sahkan fakta ni.

Jadi, kebiasaanya apabila anda terkena batuk dan selsema, doktor hanya mempreskripsikan ubat (baca: dadah) untuk mengurangkan simptom. Sebab tu la biasanya bila makan ubat batuk dan selsema ni rasa ngantuk. Ada je ubat yang tidak menyebabkan mengantuk, lepas ni saya ceritakan.
Ubat demam yang biasa kita makan, paracetamol (baca: panadol) tu pun sejenis dadah jugak. Dimakan sekadar untuk mengurangkan rasa demam dan sakit yang dihadapi. Banyak juga mitos yang orang selalu sebut pasal panadol ni, macam tak elok untuk perut kalau selalu makan. Sejauh mana benarnya, saya pun tak tahu.

Jadi, kalau anda rasa boleh tahan dan tiada keperluan untuk tidak makan ubat yang bukan antibiotik ni yang sekadar untuk kurangkan rasa sakit dan tidak selesa, lebih baik tidak dimakan ubat tu.

Saya ada sesuatu untuk menyelesaikan masalah selsema anda iaitu KRIM DRSNEEZ.

Hanya SAPU, MUDAH, SELAMAT, CEPAT dan BERKESAN.


Diadun dari Gabungan HABBATUS SAUDA, KUNYIT, JINTAN dan KOPI. Gabungan adunan bahan SEMULAJADI dan TEKNOLOGI THRUDERMAL membolehkan sapuan krim menyerap dengan kadar yang pantas dan efektif ke dalam kulit tanpa "SIDE-EFFECT".


TIADA KESAN MENGANTUK.

Jumlah sapuan adalah sedikit untuk setiap aplikasi amat menjimatkan sehingga 500x sapuan untuk 1 Tiub.


Q: Apakah kegunaan Dr Sneez ini?

A: DrSneez diformulasikan untuk mengurangkan gejala-gejala tidak selesa akibat selsema dan resdung. Resdung dalam bahasa perubatan disebut sebagai allergic rhinitis dan sinusitis. Ianya dibangunkan dinegara kita sendiri dan bukan bahan siap yang diimport dan di bungkus semula.


Q. Apakah contoh-contoh gejala selsema dan resdung yang dapat dibantu?

A. DrSneez dapat mengurangkan gejal-gejala seperti

1. Hidung yang berair

2. Selalu bersin terutamanya di awal pagi atau semasa persekitaran sejuk

3. Gatal yang melampau di sekitar kawasn T di wajah.

4. Melegakan pernafasan hidung yang tersumbat

5. Mengurang batuk akibat selsema.

6. Melegakan sakit kepala akibat tekanan dalam sinus.

Q: Bagaimanakah ia digunakan?

A: Cara penggunaannya amat mudah. Apa yang anda perlukan hanya sapukan sedikit lapisan nipis krim ini pada permukaan hidung dan sinus atau lebih dikenali sebagai kawasan T pada wajah. Anda dapat merasakan keberkesanan dalam waktu yang agak cepat.



Q: Apakah kandungan DrSneez ini?

A: Krim DrSneez ini diformulasikan dari bahan-bahan yang ada didapur rumah kita. Bahan aktif yang terkandung termasuk Curcumin domestica longa atau senang dipanggil kunyit, Nigella Sativa atau mudahnya habatus sauda dan Foeniculum Vulgarae atau jintan manis. Ketiga-tiga bahan yang boleh dipanggil rempah ini boleh selsema atau resdung dengan cepat dan selamat.



Q: Apa perbezaan applikasi DrSneez ini berbanding dengan applikasi cara lama dengan menyapukan terus kunyit hidup ke kawasan hidung?

A: DrSneez mengabungkan bahan-bahan tersebut dengan teknologi THRUDERMAL yang mampu membantu resapan yang tinggi ,bahan aktif dapat meresap ke dalam kulit di kawasan yang dikehendaki. Applikasi tradisional memerlukan jumlah yang lebih besar dan resapan bahan aktif tersebut tidak dapat dipastikan.



Q: Cuba terangkan sedikit apakah teknologi THRUDERMAL ini?

A: Teknologi Thrudermal menggunakan pembawa tertentu yang dapat membawa bahan aktif melepasi halangan kulit atau lebih dikenali sebagai epidermis. Bahan aktif ini akan dibawa jauh kedalam lapisan ini dan hasilnya ia hanya memerlukan sedikit sahaja. Sebagai contoh kunyit yang diperlukan dan kesannya amat pantas bergantung kepada ketebalan kulit atau epidermis ini.



Q: Mengapa menggunakan Curcuma Longa, Nigela Sativa dan Foeniculum Vulgarae ini?

A: Kajian menunjukkan ketiga-tiga bahan yang mudah didapati ini mempunyai sifat anti histamine ( anti inflammatory ) dan anti oksida yang tinggi dan dapat mengurangkan keradangan dengan cepat. Curcuma Longa mengandungi Curcumin yang juga bersifat anti-virus, anti-bacteria dan anti-fungus yang semulajadi. Kombinasi sifat-sifat ini mampu menangani gejala-gejala resdung dan selsema dengan efektif.



Q: Adakah DrSneez ini selamat?

A: Oleh kerana kesemua bahan ini adalah dari bahan alami ianya adalah selamat kecuali pengguna sudah dikenal pasti alah kepada bahan-bahan tersebut. Secara umumnya applikasi krim setempat tidak akan mendatangkan masalah . Sekiranya berlaku alahan maka pengguna dinasihatkan untuk menghubungi pihak kami atau menghubungi terus pegawai perubatan kami TEL: 03-5110 2956 Hotline: Dr Azman +6019-663 2067Dr Sazali +6019-576 3031Dr Hisyam +6010-369 2656 Dr Zulkifli +6010-242 0332.



Q: Adakah DrSneez berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia

A: Krim drsneez berdaftar dengan KKM di bawah Nombor Notifikasi , NOT-110403473-K DRAZMA WELLNESS MARKETING



Q: Adakah DrSneez ini boleh digunakan pada kanak-kanak bawah 2 tahun?

A: DrSneez diformulasikan untuk semua peringkat umur. Sapuan lebih mudah terutama pada kanak-kanak dan bayi yang tidak sesuai minum ubat.Sapuan juga lebih mudah kerana kanak-kanak atau bayi boleh diberikan sapuan semasa waktu tidur.



Q: Adakah DrSneez ini boleh menyebabkan kesan mengantuk seperti ubat selsema lain?

A: Tidak.

Wednesday, 10 October 2012

BABY SELSEMA & HIDUNG TERSUMBAT

Assalamualaikum dan salam ceria,


Apa perasaan mama's bila baby selsema atau hidung tersumbat? Pasti tak senang hati kan. First time Amni kena selsema dan hidung tersumbat dulu Mama risau sungguh..Maklumlah anak pertama. Mana tak panik....
Itu perasaan biasa sebagai ibu bapa. Kalau boleh kita nak transfer segala ketidakselesaan baby tu dekat kita. Biarlah Mama soksek soksek sampai ke pagi atau asyik sangkut nafas sebab hidung tersumbat asalkan baby sihat dan selesa.


Semasa pantang dulu my baby nafas berbunyi mcm hidung tersumbat. Doktor kata it's common sebab saluran hidung baby masih sempit.
Just nak share medication yang saya guna kat anak saya. Krim DrSneez.. Tiap2 malam saya sapu krim ni kat kawasan hidung utk elak hidung tersumbat. Mlm2 sekarang baby saya tidur lena... saya lagi la lena.... :)


Sekarang saya dah jd Stokist DrSneez... nk dapatkan krim DrSneez boleh hubungi sy SHARIFAH SMS/WHATSAPP 0143388017 . LIKE page saya Amni's Online Shop Facebook



Monday, 8 October 2012

Gabungan HABBATUS SAUDA, KUNYIT, JINTAN dan KOPI

Anda mempunyai masalah berikut?


1. SELSEMA
2. SELALU BERSIN
3. GATAL SEKITAR HIDUNG
4. GATAL SEKITAR MATA
5. HIDUNG SUMBAT
6. GEJALA RESDUNG

Saya syorkan krim DRSNEEZ untuk SELESAIKAN MASALAH anda.
Hanya SAPU, MUDAH, SELAMAT, CEPAT dan BERKESAN.

Diadun dari Gabungan HABBATUS SAUDA, KUNYIT, JINTAN dan KOPI. Gabungan adunan bahan SEMULAJADI dan TEKNOLOGI THRUDERMAL membolehkan sapuan krim menyerap dengan kadar yang pantas dan efektif ke dalam kulit tanpa "SIDE-EFFECT".

TIADA KESAN MENGANTUK.

Jumlah sapuan adalah sedikit untuk setiap aplikasi amat menjimatkan sehingga 500x sapuan untuk 1 Tiub.

Hubungi saya SHARIFAH 0143388017 SMS/WHATSAPP
atau ke page AMNI'S ONLINE SHOP




Maklumat lanjut mengenai DrSneez boleh LIKE page Amni's Online Shop.

Boleh order melalui saya SHARIFAH 0143388017.

Harga RM50 sahaja..
Kos penghantaran Semenanjung RM6
Kos penghantaran Sabah/sarawak RM 9

Pembayaran melalui Maybank
153010484922 - Sharifah Nur Khafiah Bt Syed Mohamed

Barang akan diposkan pada hari yang sama jika pembayaran sblm 3 ptg...

1 RUMAH 1 DRSNEEZ

Masalah selsema pada bayi dan kanak-kanak selalu terjadi kerana imunisasi mereka masih rendah dan mereka senang terdedah dengan virus pada persekitaran. Kita sebagai ibubapa memainkan peranan untuk memastikan anak-anak kita sihat. 

Oleh itu, ibubapa sepatutnya menyediakan penyelesaian supaya anak-anak cepat sembuh dan dapat bermain dengan selesa sepanjang hari. Dapatkan 1 DRSNEEZ untuk 1 RUMAH sebagai persediaan sekiranya anak-anak selsema, hidung tersumbat, hidung berair atau sentiasa bersin. hubungi saya SHARIFAH SMS/WHATSAPP 0143388017 untuk dapatkan KRIM DRSNEEZ. Hanya SAPU MUDAH SELAMAT dan BERKESAN.


Maklumat lanjut mengenai DrSneez boleh LIKE page Amni's Online Shop.

Boleh order melalui saya SHARIFAH 0143388017.

Harga RM50 sahaja..
Kos penghantaran Semenanjung RM6
Kos penghantaran Sabah/sarawak RM 9

Pembayaran melalui Maybank
153010484922 - Sharifah Nur Khafiah Bt Syed Mohamed

Barang akan diposkan pada hari yang sama jika pembayaran sblm 3 ptg...


Sunday, 7 October 2012

Anak Flu, Cold, Selsema? Meh Cuba Produk Ni!


Sebenarnya, malam ni saya nak kongsikan dengan anda semua satu produk yang saya gunakan untuk anak saya, mungkin juga ada di antara anda yang dah guna, dan pasti mereka yang dah guna produk ni akan bersetuju dengan saya, yang produk ini sememangnya sangat baik dan memberikan hasil yang sangat positf terhadap selsema bayi & anak anda kan? Bagi mereka yang belum tahu dan belum mencubanya, cadangkan krim DrSneez untuk anda gunakan di kawasan hidung anak anda sekiranya mereka selsema, hidung tersumbat atau sentiasa bersin. Berkesan dengan cepat membantu anak tidur lebih lena tanpa merengek di malam hari!

Produk keluaran DRAZMA WELLNESS MARKERTING ni dibuat dr bahan-bahan SEMULAJADI dan mengandungi KUNYIT, JINTAN, HABATUSSAUDA DAN KOPI yang sememangnya berkesan dalam meredakan dan melegakan simptom2 flu dan cold ini. Yang penting, ianya NATURAL dan tiada SIDE EFFECT kepada si pemakai. Tu yg best produk ni. Tak perlu pakai banyak2, sebab pakai sikit pun dah ok sebab Teknolgi THRUDERMAL yang membolehkan ianya meresap kedalam kulit, mungkin anak2 kita akan merengek sedikit di awal pemakaian kerana tidak biasa dengan kopi tersebut, tapi tak lama selepas tuh, mereka akan rasa selesa dan tidur nyenyak. Anak saya juga begitu, bila sy sapukan mula2, dan seminit lepas tuh, dia diam dan rasa lega sepanjang malam.


Maklumat lanjut mengenai DrSneez bole LIKE page Amni's Online Shop.

Boleh order melalui saya SHARIFAH 0143388017.

Harga RM50 sahaja..

Kos penghantaran Semenanjung RM6

Kos penghantaran Sabah/sarawak RM 9

Pembayaran melalui Maybank
153010484922 - Sharifah Nur Khafiah Bt Syed Mohamed

Barang akan diposkan pada hari yang sama jika pembayaran sblm 3 ptg...

Saturday, 6 October 2012

DRSNEEZ Instant Sneez Relieve

Selsema menganggu aktiviti harian anda? 

Hubungi sy untuk penyelesaian yang cepat dan tanpa SIDE EFFECT. 

Anak kecil selsema? Tidur tak lena berjaga malam? Hari-hari mengantuk nk pergi kerja? 

Saya ada penyelesaian yang cepat. Hubungi saya untuk dapatkan DrSneez... Instant Sneeze Relieve~

SHARIFAH 0143388017 Amni's Online Shop


Wednesday, 3 October 2012

KENAPA KRIM?



Kenapa Krim? Bukan ke dh byk ubt selsema kat pasaran? 

Jawapannya: Sapuan lebih mudah terutamanya pada kanak-kanak dan bayi yang tidak sesuai minum ubat. Kesan mengantuk TIADA. Dengan sapuan ia mengurangkan kesan sampingan pada badan berbanding ubatan minum. lagipun kesannya FANTASTIC!!

Tuesday, 2 October 2012

BERSIN DAN BERSIN DAN BERSIN

Terlalu kerap bersin menyebabkan ketidakselesaan bila berada di khalayak ramai. Bersin juga boleh mengganggu aktiviti kerja harian. DrSneez membantu mengurangkan bersin dengan cepat hanya dengan sapuan sahaja. Mudahkan? Boleh hubungi saya untuk dapatkan 1 tiub 10 ml DrSneez dengan harga RM50.


Maklumat lanjut mengenai DrSneez bole LIKE page Amni's Online Shop.

Boleh order melalui saya SHARIFAH 0143388017.

Harga RM50 sahaja..

Kos penghantaran Semenanjung RM6

Kos penghantaran Sabah/sarawak RM 9


Pembayaran melalui Maybank 
153010484922 - Sharifah Nur Khafiah Bt Syed Mohamed

Barang akan diposkan pada hari yang sama jika pembayaran sblm 3 ptg...



Monday, 1 October 2012

KELEBIHAN DRSNEEZ

Kelebihan DrSneez:

1. Amat mudah digunakan. Hanya sapu sahaja pada kawasan T pada wajah. Sapuan pada kawasan kulit batang hidung dan sedikit kawan sekitarnya.

2. Jumlah yang diperlukan amat sedikit untuk setiap aplikasi. Jadi ia amat menjimatkan.

3. Kesan yang amat cepat.

4. Tiada campuran bahan pengawet, pewarna atau pewangi.

5. Mudah dibawa kemana-mana.

6. Penggunaan Teknologi THRUDERMAL.

Berminat boleh PM INBOX/SMS/WHATSAPP 0143388017


PRODUK KELUARAN MUSLIM



ü  PRODUK KELUARAN MUSLIM
ü  BERDAFTAR DENGAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA
ü  BAHAN SEMULAJADI
ü  TEKNOLOGI TERKINI

Hanya SAPU. Mudah . Selamat. Cepat. BERKESAN.

Sunday, 30 September 2012

PENGUMUMAN

Info :
Soalan : Adakah DrSneez ini selamat?

Jawapan :
Oleh kerana kesemua bahan ini adalah dari bahan alami ianya adalah SELAMAT kecuali pengguna sudah dikenal pasti alah kepada bahan-bahan tersebut. Secara umumnya aplikasi krim setempat tidak akan mendatangkan masalah.

Sekiranya berlaku alahan maka pengguna dinasihatkan untuk menghubungi pihak kami atau menghubungi terus pegawai perubatan kami di talian 03-51618523

Hotline :
Dr Azman 019-6632067
Dr Sazali 019-5763031
Dr Hisyam 010-3692656
Dr Zulkifli 010-2420332

Friday, 28 September 2012

Testimoni masih hangat dari pengguna DRSNEEZ


" Dah guna sha.kami 3 branak la pakai.memang elok la tindak balas dia kejap je kan.anis ni alah sgt ngan habuk.semenjak pindah umah ni tiap2 mlm selsema.pakai je drsneez ni dlm 5minit je hilang terus."



"Hahahahah.... Sungguh menakjubkan.. Ari ni selsema... Sapu drsneez besok terus ok.. Selalunya 1minggu juga idung beair."


"sesuai sangat...thanks drsneez n mybest friend sharifah sbb knalkn produk ni, bby saya dah x selsema lg, gatal2 hidung pun dah berkurangan.....alhamdulillah... "

Maklumat lanjut mengenai DrSneez bole LIKE page Amni's Online Shop.

Boleh order melalui saya SHARIFAH 0143388017.

Harga RM50 sahaja..

Kos penghantaran Semenanjung RM6

Kos penghantaran Sabah/sarawak RM 9


Pembayaran melalui Maybank 
153010484922 - Sharifah Nur Khafiah Bt Syed Mohamed

Barang akan diposkan pada hari yang sama jika pembayaran sblm 3 ptg...

Thursday, 27 September 2012

TESTIMONI - BABY MASIH DLM PANTANG

TESTIMONI - BABY MASIH DLM PANTANG


Baby selalu bersin, malam2 susah tidur sebab hidung tersumbat... Sekarang Ok setelah guna Dr Sneez...

Maklumat lanjut mengenai DrSneez bole LIKE page Amni's Online Shop.


Boleh order melalui saya SHARIFAH 0143388017.


Harga RM50 sahaja..


Kos penghantaran Semenanjung RM6


Kos penghantaran Sabah/sarawak RM 9


Pembayaran melalui Maybank 
153010484922 - Sharifah Nur Khafiah Bt Syed Mohamed


Barang akan diposkan pada hari yang sama jika pembayaran sblm 3 ptg... 






Wednesday, 26 September 2012

Teknologi THRUDERMAL pada DRSNEEZ


Teknologi THRUDERMAL 

Teknologi THRUDERMAL membolehkan sapuan krim menyerap dengan kadar yang pantas dan efektif jauh ke dalam kulit. Hasilnya dengan sapuan sahaja kesan pemakaian krim dapat dirasai dalam beberapa MINIT sahaja.

Kuantiti sapuan 

Kuantiti sapuan adalah lebih kurang sebesar biji beras,
Besar biji beras adalah lebih kurang 20-30mg.
DrSneez mengandungi lebih kurang 10g krim.
Jumlah sapuan dalam lingkungan 333-500 kali sapuan.
Jika anda menyapu 2x sapuan sehari.. anda memerlukan 166-250 hari untuk menghabiskan 1 tiub.


Krim sapuan DrSneez sesuai digunakan pada semua peringkat umur dari bayi, kanak-kanak hinggalah dewasa. Pada peringat bayi membantu melegakan selsema dan hidung tersumbat dengan cepat. Krim ini juga dapat meringankan masalah ibu bapa yang mempunyai anak-anak yang sukar untuk makan ubat. Malah krim sapuan lebih selamat berbanding ubat yang perlu dimakan terutama ubat selsema. Ini merupakan salah satu matlamat DrSneez untuk membantu menyelesaikan masalah selsema dan gejala resdung di mana ia MUDAH, CEPAT, dan SELAMAT digunakan. SELAMAT MENCUBA.

DrSneez dapat mengurangkan gejal-gejala seperti:

· Hidung yang berair

· Selalu bersin terutamanya di awal pagi atau semasa persekitaran sejuk

· Gatal yang melampau di sekitar kawasn T di wajah.

· Melegakan pernafasan hidung yang tersumbat

· Mengurang batuk akibat selsema.

· Melegakan sakit kepala akibat tekanan dalam sinus.


Maklumat lanjut mengenai DrSneez bole LIKE page Amni's Online Shop.


Boleh order melalui saya SHARIFAH 0143388017.


Harga RM50 sahaja..


Kos penghantaran Semenanjung RM6


Kos penghantaran Sabah/sarawak RM 9


Pembayaran melalui Maybank 
153010484922 - Sharifah Nur Khafiah Bt Syed Mohamed


Barang akan diposkan pada hari yang sama jika pembayaran sblm 3 ptg... 

Monday, 24 September 2012

Curcuma Longa (Kunyit), Nigella Sativa (habbatus sauda), Foeniculum Vulgare (jintan), Coffea Arabica

DrSneez adalah keluaran Drazma Wellness Marketing. Kebanyakan rawatan moden atau alternatif untuk selsema dan resdung hanya menggunakan ubat atau ramuan yang dimakan secara mulut(oral), semburan(spray) atau titisan(drop) ke hidung. Sebarang persediaan yang perlu dimakan perlu diproses oleh hati (Liver) sebelum ianya berguna untuk melegakan gejala-gejala yang berkaitan.

Ini amat membebankan hati(liver) itu sendiri. Isu kesuaian umur juga perlu dipertimbangkan. Kita tahu semakin muda manusia itu, seperti kanak-kanak ,semakin kurang keupayaan hati(liver) untuk tujuan pemprosesan. Penggunaan secara semburan atau titisan yang berterusan juga boleh menyebabkan membran di dalam lapisan hidung menjadi kering dan pedih, ini mengurangkan kerelaan seseorang pengguna untuk terus menerima rawatan.

Menggunakan kulit sebagai perantara atau “delivery system” dapat mengurangkan masalah ini. Dari situ timbullah kajian mengenai krim thrudermal DrSneez ini. Kami memilih untuk menggunakan bahan yang senang digunakan dan selalu digunakan oleh masyarakat.

Bahan-bahan yang terkandung dalam DrSneez:
i. Curcuma Longa (Kunyit)
ii. Nigella Sativa (habbatus sauda)
iii. Foeniculum Vulgare (jintan)
iv. Coffea Arabica

Soalan : Apa perbezaan applikasi DrSneez ini berbanding dengan aplikasi cara lama dengan menyapukan terus kunyit hidup ke kawasan hidung ?

Jawapan : DrSneez menggabungkan bahan-bahan tersebut dengan teknologi THRUDERMAL yang mampu membantu resapan yang tinggi, bahan aktif dapat meresap ke dalam kulit di kawasan yang dikehendaki. Applikasi tradisional memerlukan jumlah yang lebih besar dan resapan bahan aktif tersebut tidak dapat dipastikan.

Soalan : Cuba terangkan sedikit apakah teknologi THRUDERMAL ini?

Jawapan : Teknologi THRUDERMAL menggunakan pembawa tertentu yang dapat membawa bahan aktif melepasi halangan kulit atau lebih dikenali sebagai epidermis. Bahan aktif ini akan dibawa ke dalam lapisan ini dan hasilnya ia memerlukan sapuan krim yang sedikit sahaja. Kepantasan penyerapan dan kesan krim bergantung kepada ketebalan kulit atau epidermis ini.

DrSneez dapat mengurangkan gejal-gejala seperti:

· Hidung yang berair

· Selalu bersin terutamanya di awal pagi atau semasa persekitaran sejuk

· Gatal yang melampau di sekitar kawasn T di wajah.

· Melegakan pernafasan hidung yang tersumbat

· Mengurang batuk akibat selsema.

· Melegakan sakit kepala akibat tekanan dalam sinus.

Maklumat lanjut mengenai DrSneez bole LIKE page Amni's Online Shop.

Boleh order melalui saya SHARIFAH 0143388017.

Harga RM50 sahaja..

Kos penghantaran Semenanjung RM6

Kos penghantaran Sabah/sarawak RM 9

Pembayaran melalui Maybank 
153010484922 - Sharifah Nur Khafiah Bt Syed Mohamed

Barang akan diposkan pada hari yang sama jika pembayaran sblm 3 ptg... 

Popular Posts

Popular Posts

Popular Posts